Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους κάτωθι όρους χρήσης και συναλλαγής.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ευτυχία Μουντούρη.To κατάστημα μας panosshoerepair δραστηριοποιείται από το 2010 στην επιδιόρθωση υποδημάτων και στο εμπόριο.Βρισκόμαστε 28ης Οκτωβρίου 65 στα Mέγαρα. ΤΚ 19100. AΡ. ΓΕΜΗ 55952809000 ΑΦΜ 127947329  ΔΟΥ Ελευσίνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H Εταιρία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν το φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) που ανέρχεται στο 24%. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης να μεταβάλει τις τιμές πώλησης για τα προϊόντα της. Όλα τα επώνυμα προϊόντα που διαθέτουμε στο panosshoes.gr είναι 100% αυθεντικά και αγορασμένα από τις εταιρείες που τα κατασκευάζουν ή από τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες τους στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στις αναγραφόμενες τιμές, τη διαθεσιμότητα, τη φωτογραφία, κλπ, που μπορεί να οφείλονται σε τεχνολογικά λάθη, τυπογραφικά ή/και ανθρώπινα, λανθασμένες πληροφορίες από τους προμηθευτές έστω και από αμέλειά της. Παρακαλείσθε για οποιαδήποτε απορία ή διαπίστωση σφάλματος να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας μέσα απο την φόρμα επικοινωνίας  www.panosshoes.gr/epikoinonia/ ή μέσω τηλεφώνου στο 2296025843 για αποσαφήνιση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες σας παραλαμβάνονται από την εταιρεία μας με κάθε επιφύλαξη ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Αν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε σας αποστέλλεται επιβεβαιωτικό e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο site με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση για τροποποίηση ή ακύρωση του αιτήματος παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία θα σας αποσταλεί e-mail προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας. Σε περίπτωση που ούτε αυτό γίνει εφικτό για διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας σας τότε το αίτημά σας ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα (κρυπτογράφηση στοιχείων, κ.λπ.) για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών.Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών σας δεδομένων – στοιχείων από και προς το panosshoes.gr, στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη (log in), στη φόρμα παραγγελίας, κατά τη μεταφορά των δεδομένων από και προς την εταιρεία, κλπ.
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς  και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητάς και της απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους ως άνω κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, χρησιμοποιώντας ει δυνατόν όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία των κωδικών σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο πελάτης (καταναλωτής κατά τη διατύπωση του σχετικού νόμου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος/υπηρεσίας εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής και ενδεχόμενης αντικατάστασης. Ακολούθως, το panosshoes, αφού επιβεβαιώσει την κατάσταση του προϊόντος  μπορεί να κάνει αλλαγή με άλλο προϊόν μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία

Για λόγους υγιεινής αν λάβατε εσώρουχα,μαγιό ή κάλτσες δεν δεχόμαστε επιστροφή

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.panosshoes.gr θα σας ζητηθούν και θα πρέπει να συμπληρώσετε με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται στη σχετική φόρμα για την εγγραφή σας.Από τη στιγμή που θα δώσετε τα στοιχεία σας έχετε εγγραφεί και ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα του www.panosshoes.gr Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.Ο πελάτης απαγορεύεται να μεταπωλεί τα προϊόντα που αγοράζει. Κάθε πώληση προϊόντος προορίζεται για την αποκλειστική χρήση του πελάτη ή για την αποκλειστική χρήση του προσώπου στο όνομα του οποίου γίνεται η παράδοση. Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης εγγυάται για την αποδοχή των όρων της παρούσης από τον τελικό χρήστη του προϊόντος.Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων, καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η επιχείρηση έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της ανάγκες ώστε να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, και μεταφορά περιεχομένου από τον ιστότοπο αυτό εκτός και αν έχει δοθεί σχετική γραπτή άδεια από την επιχείρηση.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 

Η εταιρεία έχει το απόλυτο δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε και αναιτιολόγητα τους παρόντες όρους χρήσης με/ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αυτό όπως και κάθε αλλαγή που μπορεί να γίνει στην ιστοσελίδα μας γίνεται πάντα με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας. Κάθε τυχόν τροποποίηση των όρων ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα.

Με κάθε χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποδέχεστε τους όρους χρήσης του.

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας,  για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά 2,80 ευρώ το κόστος αποστολής και 2,50 ευρώ την αντικαταβολή. Ο τρόπος πληρωμής ισχύει σε όλη την ελλάδα.

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.Ο πελάτης, επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωµής την κάρτα, με τη μέθοδο Re-direct(HTTP Post Method)µεταβαίνει αυτόµατα στη σελίδα πληρωµής της υπηρεσίας, όπου και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του . Πληρώνεται μόνο το κόστος αποστολής που είναι 2,80 ευρώ

4. Πληρωμή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Πληρωμή με μεταφορά χρημάτων ή κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.
Alpha Bank: GR0201402740274002002011630

Αριθμός λογαριασμού: 274-00-2002-011630

ΒΙC/Swift: CRBAGRAAXXX

Δικαιούχος: Μουντούρη Ευτυχία

Πληρώνεται μόνο το κόστος αποστολής που ειναι 2,80 ευρώ

5. Κατά την παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει την παραλαβή της παραγγελίας σας απευθείας από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα

Για αγορές άνω των 39 ευρώ τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ